Voermans Tuinen Grondverzet

Tuinafscheiding of schuttingen

Tuinafscheiding of schuttingen

Voermans Tuinen Grondverzet is al jarenlang de specialist in het plaatsen en vervangen van hout en beton schuttingen. 

Zoekt u een budgetschutting, een luxe schutting of iets daartussen in, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Al onze schuttingen zijn in verschillende uitvoeringen te leveren en te combineren omdat wij vrijwel alles maken in eigen beheer. Onze schuttingen worden altijd door een professioneel team geplaatst, want hoge kwaliteit in materiaal en plaatsing staan bij Voermans Tuinen Grondverzet voorop. Wilt u liever zelf de schutting plaatsen en enkel alleen de materialen afnemen? Dat kan uiteraard ook. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft of advies wenst. 

Soorten verschillende schuttingen:

Bamboe schutting

 Maak van je uw tuin een prachtige exotische plek met een bamboe schutting. Een bamboe schutting is zeer duurzaam en voegt direct warmte en een luxe uitstraling toe aan je uw tuin of terras. Bamboe schuttingen zijn er in verschillende mogelijkheden en afmetingen.

Rhombus schutting

Dubbele rhombus schutting is een exclusieve uitvoering van de rabat schutting. Dat heeft te maken met het houtsoort, maar ook het profiel wat gebruikt wordt. Het ruitvormige rhombusprofiel ziet er enorm chique uit en dankzij planken die elkaar overlappen kan het blind bevestigd worden. Het gebruik van dubbele rhombus planken zorgt voor privacy, doordat het volledig dicht is. De rhombus schutting kent dankzij de ruitvorm een uitstekende afwatering en is geschikt voor zowel horizontale als verticale bevestiging.

Hout/beton schutting
De hout/beton schuttingen zijn enorm populair en dat is niet alleen omdat ze er erg mooi uit zien. Hout/beton schuttingen zijn namelijk erg duurzaam, heel stevig en kunnen langer mee gaan dan doorsnee houten schuttingen. Doordat het hout van de schermen niet in contact komt met de grond, want dit wordt in het beton geplaatst, daardoor blijft het hout veel langer mooi. Daarnaast is een hout/beton schutting enorm stevig, omdat de schutting in betonnen blokken en tussen betonnen palen wordt geplaatst. De houten schermen zijn te verkrijgen in geïmpregneerd, douglas en hardhout.

Lariks/douglas schutting
Deze lariks/douglas houten tuinschermen worden onbewerkt toegepast in de tuin. Onbehandeld douglas hout heeft een lange levensduur en heeft geen onderhoud nodig. Deze douglas tuinschermen bestaan standaard uit fijnbezaagd of geschaafd douglas hout. De tuinschermen worden geplaatst met betonnen palen. Doordat dit een natuurlijk houtproduct is kan het gaan werken. Doordat het hout gaat kan gaan krimpen of uitzetten kunnen er kleine scheurtjes in de tuinschermen ontstaan.

Ook bieden wij eenvoudigere oplossingen in de vorm van hekken van bijvoorbeeld beton- of pantanetgaas aan. Vraag ons naar de opties.

Laat ons u inspireren en ontdek wat voor een tuin bij u past.

Recente projecten

Plan een kennismaking

We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

    Bellen of appen mag natuurlijk ook.